Портал Сазвежђе З

Никад не заборавите

НА СВЕТУ ЈЕ ДЕСЕТ БОГАТСТАВА И СВИХ ДЕСЕТ СУ ИСТИНА -Најдрагоценији су они пријатељи које не познајемо. – Најбољи су они владари који траже друштво мудрих људи, а најгори су они мудри људи који траже друштво владара. – Ко има чворугу на челу, требало би повремено преко ње прећи руком. – Богаташи и тврдице личе на магарце који носе скупе товаре, а хране се јечмом и овсом. – Вредност човека налази се у његовом срцу и језику. - Живите сложно као браћа, а у послу поступајте као странци! – Човеково огледало су његова дела. – Ако желиш да нека земља пропадне, помоли се да у њој буде много вођа. – Не поправљај ако није поломљено. – Осим смрти и пореза ништа није сигурно. – Ко живи у нади, тај умире од глaди... – Учи народ, учи од народа... – Зао човек несрећа је завичаја. - Ко се са истином дружи тај срећу заслужи. – Најбољи друг је мајка, најбоља земља отаџбина. Река која тече нађе себи пут.

Укупно приказа странице

Мистерије

....
..


Теслино чедо или ванземаљски брод . -  Повезаност Црног витеза  са Теслом.- Али, мит о Црном витезу ипак има један врло занимљиви елемент. Наиме, он се често повезује са експериментом Николе Тесле из 1899. године. Већ неколико пута теоретичари завера кажу да је Никола Тесла тада добио поруке ванземаљског порекла и то управо са Црног витеза. Те 1899. године Тесла је у својој лабораторији у Колорадо Спрингсу на свом радио пријемнику чуо необичне ритмичне звуке.
Никола Тесла је тај догађај годинама касније описао овако:
"Никада нећу заборавити прве осећаје које сам доживео када ми је синуло да сам посматрао нешто од потенцијално несагледиве важности за човечанство. Имао сам осећај као да сведочим рођењу новог знања или открићу велике истине. Још и данас се врло јасно сећам тог догађаја и апарата, као да је и сада испред мене. Моја прва посматрања позитивно су ме престрашила јер су у себи имала нешто мистериозно.Био сам сам у лабораторији и била је ноћ, али тада ми на памет није пала идеја да су те сметње можда интелигентно контролисани сигнали. Промене које сам приметио биле су периодичне, са толико јасним карактеристикама броја и реда да нисам могао да их повежем ни с чим што ми је било познато. Биле су ми познате, наравно, такве електричне сметње с обзиром на то да је њихов извор било Сунце, Аурора Бореалис или пак земљине конвекцијске струје, али оне, сигуран сам, нису биле узрок ономе што сам ја чуо. Иако нисам могао да дешифрујем њихово значење, било је немогуће да о њима размишљам као о нечему случајном. У мени константно расте осећај да сам био први човек који је чуо поздрав једне планете другој", записао је бриљантни Тесла. -  Blic.rs Фото: Архива Хаппy ТВ  . Теслино чедо или ванземаљски брод  

ЛеЗ 0008217 Нема коментара:

Постави коментар

НОВИНЕ БУДУЋНОСТИ друга серија

НОВИНЕ БУДУЋНОСТИ друга серија
СУРБИТА Диз