Портал Сазвежђе З

Никад не заборавите

НА СВЕТУ ЈЕ ДЕСЕТ БОГАТСТАВА И СВИХ ДЕСЕТ СУ ИСТИНА -Најдрагоценији су они пријатељи које не познајемо. – Најбољи су они владари који траже друштво мудрих људи, а најгори су они мудри људи који траже друштво владара. – Ко има чворугу на челу, требало би повремено преко ње прећи руком. – Богаташи и тврдице личе на магарце који носе скупе товаре, а хране се јечмом и овсом. – Вредност човека налази се у његовом срцу и језику. - Живите сложно као браћа, а у послу поступајте као странци! – Човеково огледало су његова дела. – Ако желиш да нека земља пропадне, помоли се да у њој буде много вођа. – Не поправљај ако није поломљено. – Осим смрти и пореза ништа није сигурно. – Ко живи у нади, тај умире од глaди... – Учи народ, учи од народа... – Зао човек несрећа је завичаја. - Ко се са истином дружи тај срећу заслужи. – Најбољи друг је мајка, најбоља земља отаџбина. Река која тече нађе себи пут.

Укупно приказа странице

субота, 25. јул 2015.

Посећеност "Сазвежђа Заветина" расте из трена у трен!!

  Не тако давно, публиковали смо на једном од сајтова "Сазвежђа" следеће:
Једна од девиза „Сазвежђа ЗАВЕТИНА“ којима се многима у Србији није можда свиђала је„Цео свет је једна држава“?„The whole world is one country“! –Зар то ова вест на један племенитији начин не доказује?Верујем да ће ова вест бити драга и онима који „Сазвежђе ЗАВЕТИНА“ сматрају из врло разних или прозаичних разлога „непријатељем“ – више него драга, да ће их обрадовати, јер ова вест доказује и показује да су „Заветине“ отвориле – не само за српску књижевност и културу – на стотине прозора, кроз које се види далеко-далеко, високо-високо, дубоко-дубоко…Ако то многима није било јасно из симболичне поруке слике заглавља сајта „Заветине“ (на коме је први пут објављена, на коме постоји и ажурирана платформа за преглед најразгранатије културне електронске „хидре“), можда од данас хоће?

...Повод је био ванредна вест Ванредна вест   : 61 сајт  Сајтови. Моји сајтови 27
Дељено са Сазвежђем ЗАВЕТИНА  13.850.098
Сајтови у власништву Сазвежђа ЗАВЕТИНА које дели са свима 27 ... 
    Јуче, око 17,50 по средњевропском времену стигао је нови извештај GOOGL табле за минулих 28 дана, из кога се види даљи раст посећености локација Сазвежђа ЗАВЕТИНА, не само на ГООГЛу, него и на WORD Pressu.
Осивач и уредник Бела Тукадруз
Приближавајући се јубиларном, тојест 365 броју "Билтена Сазвежђа ЗАВЕТИНЕ",  "Заветине" су публикујући током минулих година на хиљаде чланака, проза, стихова, вести, осврта, фотографија, коментара, есеја, овидљавајући ону другу, друкчију и непознату Србију Србији и свету, достигле неслућене тираже веб издавача!  
    Нашим пријатељима у Србији, на Балкану, по Европи и ваневропским континентима, шаљемо поздрав: уз обећање да ће "Билтен" од броја (00360) бити публикован, на једној од нових и приступачнијих локација! значи, већ почетком августа 2015, Билтен ће наставити да излази редовније, и приступ тој локацији биће слободан. У исто време, користимо прилику, да замолимо наше пријатеље, и све оне друге које лично не познајемо, да не шаљу копије Билтена, или обавештења људима које не познају, јер онда се стварају неспоразуми. Ко буде хтео, и кога буде занимало, може да се пријави, директно "Заветинама", и ми ћемо на личне мобилне адресе проследити Билтен свима заинтересованима...
       У Београду, 25. 07. 2015   Уочи Сабора Светог архангела Гаврила

Нема коментара:

Постави коментар

НОВИНЕ БУДУЋНОСТИ друга серија

НОВИНЕ БУДУЋНОСТИ друга серија
СУРБИТА Диз